Organizatat vullnetare

Organizatat
Bicycle Durres
Organizatat
Busulla e Trashegimise
Organizatat
DURRESI AKTIV
Organizatat
JETA Tier und Mensch
Organizatat
MuZEH Lab
Organizatat
Qytete te sigurta per grate dhe vajzat
Organizatat
Shoqata Durresi Autokton
Organizatat
Shoqata te dhurojme jete
Organizatat
Street Art dhe Aktivizem
Organizatat
Youth Activities Center
Organizatat
Youth in Progress

Mirë se erdhët në