Mbajtur me datË: 01.11.2022
Punëtori me Gratë Artizane të Durrësit
Klaudio Hyseni
Mbajtur me datË: 03.07.2022
SHQIPËRIA JE TI!
Livia Kreko
Mbajtur me datË: 08.06.2022
BASHKËBISEDIM PËR FAMILJET E VJETRA TË DURRËSIT
Busulla e Trashegimise
Mbajtur me datË: 27.05.2022
Murale - JamVullnetar
Street Art dhe Aktivizem
Mbajtur me datË: 20.05.2022
Ekspozitë Fotografike "Urban Life in Durrës"
Griseld Hoxha
Mbajtur me datË: 13.05.2022
TË RRITEMI SHËNDETSHËM!
Nazif Tivari
Mbajtur me datË: 22.04.2022
Pedalojm diten e tokes
Monika Zyka

Mirë se erdhët në