Pedalojm diten e tokes

Postuar nga: Monika Zyka
Mbajtur me datë: 22.04.2022
Kohëzgjatja: 1 Ditë
Numri i pjesëmarrësve: 25 Persona
PËRSHKRIMI:

Pedalimi me njerez dhe mosha te ndryshme te komunitetit te Durresit se bashku ne disa zona te qytetit si: bashkia,zona afer torres etj.

Nje kohe shum argetuese me njeri tjetrin,sensibilizimi me qytetare te tjere qe na shikonin per te gjetur menyra transporti qe nuk e ndosin ose e ndosin pak komunitetin ku ne jetojme.

Gjithashtu informuam qytetaret edhe per ndryshimet klimatike dhe menyrat per te mbrojtur mjedisin.

Mirë se erdhët në