TË RRITEMI SHËNDETSHËM!

Postuar nga: Nazif Tivari
Mbajtur me datë: 13.05.2022
Kohëzgjatja: 1 Ditë
Numri i pjesëmarrësve: 30 Persona
PËRSHKRIMI:

Përdorimi i qumështit tek ushqimi i fëmijëve rrit imunitetin e tyre dhe i jep një mësim nenave për MOS ti dhëne patatina, molto dhe çokokrem. Konsumimi i qumështit dhe bulmetit ndihmon në rritjen e një brezi të shëndeteshëm, kundër viruseve. 

Ditën e premte në klasën e parë të shkollës Jusuf Puka në Durrës u zhvillua nisma “Të Rritemi Shëndetshëm” për të ndergjesuar prindërit që fëmijët të konsumojnë ushqim të shëndetshëm si bulmeti.

Nga 30 fëmijë të klasës së parë, 23 fëmijë  konsumuan produktet e bulmetit si qumeshti, djathi, kosi , ndërsa 7 prej tyre nuk i konsumuan. 

Please enter a valid URL

Mirë se erdhët në