Ekspozitë Fotografike “Urban Life in Durrës”

Postuar nga: Griseld Hoxha
Mbajtur me datë: 20.05.2022
Kohëzgjatja: 10 Ditë
Numri i pjesëmarrësve: 1000 Persona
PËRSHKRIMI:

Faleminderit që na vizituat dhe mbështetet nismën e vullnetarëve tanë ✨✨⚡⚡

Faleminderit të rinjve pjesëmarrës me iniciatorin Griseld Hoxha që me pasionin e tyre për fotografinë përcollën mesazhe sociale për komunitetin

Rreth 1000 qytetarë, e turistë kanë vizituar ekspozitën përgjatë 10 ditëve.

Faleminderit të gjithëve për mbështetjen!

Mirë se erdhët në