Street Art dhe Aktivizem
Street Art & Aktivizem eshte nje grupim informal i themeluar ne vitin 2020 me qellim nxitjen e aktivizmit qytetar dhe te shprehurit permes artit. Ne kemi realizuar 3 murale ne qytetin e Durresit me teme mbrojtjen e mjedisit, ringritja nga fatkeqesite dhe shpresa, vullnetarizmi.

Mirë se erdhët në