Shoqata te dhurojme jete
Shoqata “te dhurojme jete” eshte nje organizate jofitimprurese me seli ne Tirane dhe me veprimtari ne te gjithe republiken e Shqiperise. Qellimi kryesor i organizates eshte edukimi,trajnimi dhe promovimi i te rinjve(kryesisht i shtresave vunerable). Objektiva te organizates shkojn edhe me gjer drejte projekteve qe lidhen me humanizmin,vullnetarizmin si dhe problemet sociale dhe mjedisore.

Mirë se erdhët në