Qytete te sigurta per grate dhe vajzat
Qytete të sigurta për gratë dhe vajzat është nisëm e themeluar në vitin 2020 që synon përmirësimin e sistemit të ndriçimit në Durrës për hapësira të sigurta për komunitetin. Deri më tani falë nismës janë rregulluar 4 rrugë pas kërkesave tona me ndricim të ri LED.

Mirë se erdhët në