Tur ekologjik i njohjes së pemëve në Durrës!

Postuar nga: DURRESI AKTIV
Postuar me datë:
NDIHMON NË: VEPRIM PËR KLIMËN
Njësia Administrative: Durrës
Adresa: 8C6W+V2M, Rruga Kalase, Durrës, Shqipëri
Data e mbajtjes së aktivitetit: 22.04.2023
Ora: 11:00
PËRSHKRIMI:

Ju ftojmë të bashkoheni me ne në 22 prill, në Ditën e Tokës , për një tur ekologjik të njohjes së pemëve në Durrës!
Nisim nga Amfiteatri i Durrësit dhe do të ecim deri te Rruga e Portit, pranë instalacionit Peshku Gobi .
Ky tur është një mundësi për të njohur karakteristikat e pemëve dhe dobitë që i sjellin mjedisit të qytetit tonë. Do të keni rastin të mësoni më shumë për pemët e ndryshme, si dhe për rëndësinë e mbrojtjes së tyre.
Ne besojmë se kemi nevojë të ndryshojmë mënyrën si e shohim dhe trajtojmë mjedisin tonë, dhe ju mund të jeni katalizatori i këtij ndryshimi!

Turi ekologjik është i hapur për të gjithë qytetarët dhe pjesëmarrja është falas!

Please enter a valid URL

Mirë se erdhët në