Thirrje per vullnetare per kafshet endacake

Postuar nga: JETA Tier und Mensch
Postuar me datë:
NDIHMON NË: JETA NË STERË, QYTETE DHE KOMUNITETE TË QËNDRUESHME, SHËNDET I MIRË DHE MIRËQËNIE
Adresa: Nishtulla
Ora: 10:00
PËRSHKRIMI:

JETA Tier und Mensch kerkon vullnetare ne qytetin e Durresit qe te ndihmojne ne ushqimin dhe identifikimin e kafsheve endacake per sterilizim, kastrim, vaksinim dhe dehelmetizim. Ne strehen e qenushave ne kemi nevoje per vullnetare qe te kalojne kohe me kafshet dhe te luajne me ta.

Mirë se erdhët në