Të rritemi shëndetshëm!

Postuar nga: Nazif Tivari
Postuar me datë:
NDIHMON NË: KONSUM DHE PRODHIM I PËRGJEGJSHËM, SHËNDET I MIRË DHE MIRËQËNIE
Adresa: Shkolla Jusuf Puka Durres
Data e mbajtjes së aktivitetit: 13.05.2022
Ora: 09:00
PËRSHKRIMI:

Përdorimi i qumështit tek ushqimi i fëmijëve rrit imunitetin e tyre dhe i jep një mësim nenave për MOS ti dhëne patatina, molto dhe çokokrem. Konsumimi i qumështit dhe bulmetit ndihmon në rritjen e një brezi të shëndeteshëm, kundër viruseve. KJo nisem do te ndermerret ne disa shkolla shteterore te qytetit te Durresit

Mirë se erdhët në