Promovimi i librit ‘’ Të Rastësishme’’

Postuar nga: Pano Ceka
Postuar me datë:
NDIHMON NË: ARSIM CILËSOR, QYTETE DHE KOMUNITETE TË QËNDRUESHME
Njësia Administrative: Durrës
Adresa: Durres
Data e mbajtjes së aktivitetit: 25.06.2022
Ora: 19:30
Please enter a valid URL

Mirë se erdhët në