Jeni në kërkim të liderëve të rinj lokal?
Dëshironi të nxisni vullnetarizmin në komunitetin ku punoni?
Publikoni aktivitetet tuaja
Previous
Tjetra

Misioni ynË

Nën temën “Vullnetarizmi për aktivizimin e komunitetit”, ne ftojmë ekipe vullnetare dhe organizatat në qytetin e Durrësit që t’i bashkohen iniciativave për rimëkëmbjen dhe ndërtimin e të ardhmes së tyre.

Komuniteti dhe vullnetarët në Durrës kanë tashmë një platformë e cila synon të nxisi angazhimin e tyre dhe ndërlidhjen midis nismave që kanë në fokus vullnetarizmin.

“Jamvullnetar.al” është një platformë komunitare që ka në thelb interaktivitetin, duke publikuar nismat e aktivistëve në qytetin e Durrësit dhe profilet e tyre.

Objektivat për Zhvillim të Qëndrueshëm

Përfshihuni për zhvillim të qëndrueshëm

Përmes platformës “Jamvullnetar.al” kauza e vullnetarëve mund të lidhet me njërën ose me disa prej Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm.

Çfarë mund të sjellë ndryshim?

Ju mund të merrni pjesë në iniciativa vullnetare që organizohen nga vullnetarët lokalë ose mund të merrni pjesë drejtpërdrejt në krijimin e iniciativës suaj për komunitetin tuaj.

Për shembull: Anëtarësimi në një ngjarje vullnetare për mbledhjen e mbeturinave në një zonë të caktuar, ose pjesëmarrja në një projekt të shkollës gjithashtu mbështet qëndrueshmërinë në komunitetin tuaj lokal.

0 +
Vullnetarë të regjistruar
0 +
Organizata të regjistruara
0 +
Projekte të përfunduara
0 +
Projekte në pritje

Vullnetarët tanë

Home
Adenis Hallulli
Home
Adrian Hoxha
Home
agneza berisha
Home
Aleksander Boti
Home
Ana Luis Rexha
Home
Andi Gafko
Home
Arneda Gjeta
Home
Ava Likaj
Home
ilir berhami
dietersimpkinson
Home
Enso Duka
Home
Erisa Aliaj
evelyneamadio9
fionacorner070
Home
Gentjan Faja
Home
Gentiana Çejku
Home
Giselda Plaku
Home
Griseld Hoxha
Home
Helena Ceka
Home
Herva Nurka
Home
Klaudio Hyseni
Home
Klea DAHARI
Home
Kristina Zyka
Home
Livia Kreko
Home
Luçiana Likaj
Home
Monika Zyka
Home
Nazif Tivari
Home
Pano Ceka
penneycoronado
salpruitt2
Home
Bicycle Durres
Home
Busulla e Trashegimise
Home
DURRESI AKTIV
Home
JETA Tier und Mensch
Home
MuZEH Lab
Home
Qytete te sigurta per grate dhe vajzat
Home
Shoqata Durresi Autokton
Home
Shoqata te dhurojme jete
Home
Street Art dhe Aktivizem
Home
Youth Activities Center
Home
Youth in Progress
KURSE ONLINE

Zhvilloni aftësitë me kurset e platformës dhe certifikoni njohuritë tuaja.

MARRJA E MASAVE NË PËRBALLIMIN E EMERGJENCAVE VERORE

Bashkohuni me ne në platformën jamvullnetar.al dhe bëhuni JU nismëtarët e ardhshëm të angazhimit të komunitetit tuaj!

Mirë se erdhët në